9.2.12
Deel de site hier.

Blogpost delen: klik titel en klik button onderaan. Bedankt!
Volg op Twitter

Voorbij

Het is maar goed dat er veel te veel op het programma stond voor vandaag, anders had ik samen met tienduizenden Nederlanders een gigadip gehad.
Na een week vol elfstedentochtverwachtingen had er best een elfstedentocht gereden mogen worden. De fleecedekens voor op de bank lagen al klaar en iemand had zelfs een fles Beerenburger meegenomen voor me. Die dronk ik vroeger, toen ik nog kon schaatsen en ik de volgende ochtend zonder kater in de collegebanken wilde zitten.

Op twitter was het vreemd stil... elfstedentochtstil.

Het andere nieuws ging gewoon door.
O.a. de berichten uit diverse landen waar hele bevolkingsgroepen worden onderdrukt en afgeslacht. Syrie staat momenteel in de picture, maar ik had graag gezien dat er meer aandacht was voor wat er in de Himalaya gebeurt.
Ik kijk even uit wat ik hier zeg, want anders wordt m'n blog geblokkeerd. Te gek voor woorden!

Vandaag rukte de brandweer vaker uit dan normaal, en was de koudegolf officieel voorbij.

Nou, ik zit hier mooi te vernikkelen van de kou, dus helemaal voorbij is-ie echt niet.

Of wel?

0 comments:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2012 Nijmegen (n/h)uilt |